49€ kokeilukuukausi sisältää valmentajan tapaamisen, kuntosaliohjelman, ryhmäliikunnan & kuntosalin rajattoman käytön, INBODY kehonkoostumusmittauksen, BAND etätreenit sekä lapsiparkin.

Varaa aika tutustumiskuukauden aloitukseen klikkaamalla tästä

Ota tsemppikuukausi hyvinvoinnillesi ja huomaa ero, kun liikut säännöllisesti. Huom! Tuote on valikoimassa enää 30.9.2022 saakka. Hyödynnä NYT!

Kokeile palveluitamme kuukauden ajan 49 eurolla!

Kokeilukuukausi 49€ sisältää: (arvo 242€)

– Kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajattoman käytön yhtäjaksoisesti 30vrk ajan sopimuksen mukaan. Kuntosali on avoinna kulkukortilla vuoden jokaisena päivänä klo 4.30 – 23. Ryhmäliikunnassa on ennakkovarattavat paikat, lajista riippuen 8 – 20 henkilön ryhmissä. (arvo 79€)

– INBODY 720 kehonkoostumusmittauksen. Kehonkoostumusmittaus kertoo rasvan, lihasten ja nesteen jakautumisen kehossa, sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän (viskeraalirasva) sekä perusaineenvaihdunnan (kcal). INBODY laitetta käytetään terveydenhuollossa ja sairaaloissa hyvinvoinnin tukemiseksi. Mittaus tapahtuu vaatteet päällä, ilman sukkia. Laite lukee sähkövirran avulla tulokset. Mittaus ei sovi raskaana oleville tai henkilöille, joilla on sydänlaite. Liikuntafysiologi Markus Honkanen tai Liikuntaneuvoja Juho Siirilä lukee tulokset ja neuvoo vinkit jatkoon (arvo 39€). INBODY – mittaus tehdään kokeilukuukauden päätteeksi, jotta kehon nesteet ovat tasaantuneet aktiivisen treenaamisen aloittamisen jälkeen.

– Kuntosaliohjelman. Saat alkuun tavoitteisiisi sopivan kuntosaliohjelman ja opastuksen. Valmentajan tapaamisen pituus on 45min. (arvo 89€)

– Lasten maailma KILLILÄN käytön. Lapset leikkivät ohjatusti ja sinä treenaat!

– BAND etätreenit kotiin – suositut tuntimme striimataan suoraan keskukselta kotiisi. Helppo tapa tutustua tunteihimme!

Kokeilukuukausi ei sido mihinkään. Kokeilukuukausi 49€ ja kulkukortin takaisin saatava pantti 10€ maksetaan kassaan ensimmäisellä tapaamisella. Meillä käy kortin ja käteisen lisäksi smartum, eazybreak, sporttipassi, edenred, virikeseteli ym.

HUOM! Kokeilukuukauden voi lunastaa ainoastaan Markukselta tai Juholta, sillä Sinulle varataan kokeilukuukauteen kuuluva INBODY kehonkoostumusmittaus ja valmentajan tapaaminen kuntosaliohjelmaa varten.

Varaa aika tutustumiskuukauden aloitukseen tästä

Toimi pian ja varaa treenit suoraan varauskalenterista.

Kokeilukuukautta ei voi lunastaa suoraan vastaanotosta.
Kokeilukuukauden voi lunastaa henkilöt, joilla ei ole ollut ostettua korttipalvelua ALIVELLE viimeisen 6kk aikana.

Yksi tarjouskuukausi / henkilö.

Varaa aika tutustumiskuukauden aloitukseen tästä!

Lisätiedot:

markush@alivekeskus.fi / p.0449865618

 

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin