49€ kokeilukuukausi sisältää valmentajan tapaamisen, kuntosaliohjelman, ryhmäliikunnan & kuntosalin rajattoman käytön, INBODY kehonkoostumusmittauksen ja BAND etätreenit.

Varaa aika tutustumiskuukauden aloitukseen klikkaamalla tästä

Ota tsemppikuukausi hyvinvoinnillesi ja huomaa ero, kun liikut säännöllisesti.

Kokeile palveluitamme kuukauden ajan 49 eurolla!

Kokeilukuukausi 49€ sisältää: (arvo 242€)

– Kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajattoman käytön yhtäjaksoisesti 30vrk ajan sopimuksen mukaan. Kuntosali on avoinna kulkukortilla vuoden jokaisena päivänä klo 4.30 – 23. Ryhmäliikunnassa on ennakkovarattavat paikat, lajista riippuen 8 – 20 henkilön ryhmissä. (arvo 79€)

– INBODY 720 kehonkoostumusmittauksen. Kehonkoostumusmittaus kertoo rasvan, lihasten ja nesteen jakautumisen kehossa, sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän (viskeraalirasva) sekä perusaineenvaihdunnan (kcal). INBODY laitetta käytetään terveydenhuollossa ja sairaaloissa hyvinvoinnin tukemiseksi. Mittaus tapahtuu vaatteet päällä, ilman sukkia. Laite lukee sähkövirran avulla tulokset. Mittaus ei sovi raskaana oleville tai henkilöille, joilla on sydänlaite. Liikuntafysiologi Markus Honkanen lukee tulokset ja neuvoo vinkit jatkoon (arvo 39€). INBODY – mittaus tehdään kokeilukuukauden päätteeksi, jotta kehon nesteet ovat tasaantuneet aktiivisen treenaamisen aloittamisen jälkeen.

– Kuntosaliohjelman. Saat alkuun tavoitteisiisi sopivan kuntosaliohjelman ja opastuksen. Valmentajan tapaamisen pituus on 45min. (arvo 89€)

– BAND etätreenit kotiin – suositut tuntimme striimataan suoraan keskukselta kotiisi. Helppo tapa tutustua tunteihimme!

Kokeilukuukausi ei sido mihinkään. Kokeilukuukausi 49€ ja kulkukortin takaisin saatava pantti 10€ maksetaan kassaan ensimmäisellä tapaamisella. Meillä käy kortin ja käteisen lisäksi smartum, eazybreak, sporttipassi, edenred, virikeseteli ym.

Varaa aika tutustumiskuukauden aloitukseen tästä

Toimi pian ja varaa treenit suoraan varauskalenterista.

Yksi kokeilukuukausi / henkilö.

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin