Personal training- eli yksilövalmennus auttaa Sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Tavoitteesi voivat olla mitä tahansa arkiliikkumisen ja kisalavojen väliltä. Löydä täysi potentiaalisi!

ALIVE Personal Trainer seuraa tuloksiasi ja varmistaa, että treenaat suunnitelman mukaan saavuttaaksesi tavoitteesi. Personal Trainer -tapaamisen sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Valmentajasi suunnittelee taustatietojen ja osaamisesi pohjalta juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman. Omat tavoitteesi ja resurssisi otetaan aina huomioon. Valmentaja myös päivittää ohjelmiasi edistymisesi mukaan.

ALIVE Personal Trainingin avulla sitoudut ja panostat tavoitteeseesi – omien aikataulujesi puitteissa.

Katso PT-hinnasto tästä.

Varaa aika

Anne Korkia-aho

Koulutus:

Trainer4You Personal Trainer

Opintoja liikuntalääketieteestä ja ravitsemustieteestä Itä-Suomen yliopistossa

Painonnostovalmentaja

Ohjaajana Crossfitissä v. 2014 alkaen, PT:nä Alivella huhtikuusta 2016

Erikoisosaaminen: toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuus ja kehonhuolto sekä ravitsemus ja erikoisruokavaliot

Vapaa-aikani kuluu opiskellessa ja erilaisten liikunta-aktiviteettien parissa. Tärkeintä liikkumisessa on mielekkyys ja hyvä olo, silloin jaksaa tehdä töitä tavoitteen eteen. Ohjaajana olen iloinen ja vaativa, tykkään korostaa oikeaa suoritustekniikkaa ja tiukkaa tekemistä. Ota yhteyttä, niin aloitetaan treenit yhdessä!

Markus Metsänen

Koulutus:

Fysioterapeutti (AMK)

Haluatko lisää lihasta tai voimaa? Lihasmassan kasvattaminen sekä voiman lisääminen ovat erikoisalaani. Onko ruokavaliosi pielessä? Ruokavalio on yksi tärkeimpiä osa-alueita, oli tavoitteesi mikä tahansa. Jos haluat päästä tavoitteeseesi, niin ota yhteyttä!

Varaa aika tai kysy lisää

Anne K
personal trainer, ryhmäliikunnanohjaaja

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / Core / Superbooty / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin