Timmit mimmit – naisten oma painonpudotusryhmä alkaa 13.9.

Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat? Oletko kyllästynyt jatkuvaan painon jojoiluun ja diettailuun? Onko tavoitteenasi pudottaa painoa 5kg, 10 kg tai 15 kg?

Jos vastasit Kyllä, voit lähteä mukaan Timmit Mimmit -painonpudotusryhmään. Ryhmään otetaan 6 henkilöä. Tule mukaan onnistujien joukkoon!

Ryhmä kestää kaksi kuukautta. Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 13.9. klo 18 – 19.15.

Kun lähdet mukaan, suuntaat kohti timmimpää vartaloa, itsevarmuutta ja ennen kaikkea terveellisiä ja automaattisia elämäntapoja ja taitoja, joilla tulokset myös pysyvät. Todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopiviksi sovittaen, ryhmän kanssa, yhdessä oppien.

Opettelemme oikeita tapoja rennosti yhdessä tehden. Itsekurille ja tahdonvoimalle ei ole tarvetta siinä vaiheessa, kun opit oikeat tavat ja otat ne automaattisesti osaksi elämääsi, mikä vie sinut kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Kun et pakota itseäsi mihinkään tai tee mitään hampaat irvessä, pääset irti jojoilusta, pikadieeteistä ja kuureista. Ryhmän avulla löydät kaivatut ja hukassa olleet tavat osaksi elämääsi, ilman pakottamista.

Painonpudotus ei ole ainoastaan pudotettuja kiloja vaan kehonmuutoksen myötä saat itsevarmuutta, energiaa ja jaksamista. Tämä uusi energia heijastuu kaikkeen, mitä teet elämässä – onnistumiset ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin myös muissakin asioissa elämässäsi.

Ryhmä sisältää:

– Inbody kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa (arvo 78€). Kehonkoostumusmittauksen raporttilomake kertoo huomattavasti moniulotteisemmin kehonkoostumuksesi tilasta kuin pelkkä vaakalukema.
Inbodymittaus kertoo muun muassa:Rasvamassa kgLihasmassa kgRasvaprosentti %Sisäelinten ympärysrasvaLepoaineenvaihdunta

– Teemme helpot kuntotestit alussa ja toistamme samat testit viimeisellä tapaamisella. Myös kuntotestit kertovat kehosi tilasta. Lisäksi tuloksien vertaaminen on yksi tapa seurata kehossa tapahtuvaa muutosta.

– Tapaamisia on yhteensä 9.

– Yksi henkilökohtainen tapaaminen kanssani, jolloin laadimme sinulle tavoitteitasi tukevan henkilökohtaisen liikunta/kuntosaliohjelman. Käymme liikuntaohjelman läpi ja katsomme turvalliset ja oikeat tekniikat liikkeisiin.

– 8 tapaamista ryhmässä, jolloin keskustelemme, jaamme kokemuksia ja liikumme! Ryhmätapaamiset ovat kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18 -19.

– Lisäksi ryhmällä on oma whatsapp-ryhmä, jossa jaamme kokemuksia ja vastaan akuutteihin kysymyksiin.

Neljä ensimmäistä tapaamista teemoittain:13.9.. klo 18.00 – 19.15 Motivaatio, tavoitteet ja kuntotestit. Huomioi tapaamisen pidempi kesto!20.9. klo 18.00 – 19.00 Terveellinen ravinto + malliruokavalio27.9. klo 18.00 – 19.00 Tavoitteita tukeva liikunta.4.10. klo 18.00 – 19.00 Lepo ja palautuminen.

Tämän jälkeen tapaamisilla keskustellaan ja JOKA KERTA MYÖS LIIKUTAAN TEHOKKAASTI ALIVEN PIENRYHMÄTILASSA.

Mikä tärkeintä, et tee tätä yksin vaan sinun tukenasi on ryhmä. Saat avuksesi ryhmän, joka koostuu samojen asioiden kanssa kamppailevista naisista, joilla on samankaltaisia kokemuksia. Yhdessä tekeminen tukee tavoitteiden saavuttamisessa. Ryhmässä tuetaan toinen toisiaan ja vaihdetaan vastavuoroisesti kokemuksia.

Ryhmän lisäksi saat minun, valmentajan täyden tuen. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään itsevarmemman, energisemmän ja terveemmän version sinusta. Olen Riikka Metsänen, koulutettu valmentaja ja hieroja. Liikunnan parissa olen työskennellyt pari vuotta ja matkalle on mahtunut monta menestystarinaa, monenlaista elämäntapamuutosta ja onnistumista. Olen aikaisemmin tehnyt esihenkilötyötä, joten tavoitteiden asettaminen, motivaation sytyttäminen ja ylläpito sekä onnistumisten huomiointi on minulla verissä. Ennen kaikkea haluan auttaa SINUT tavoitteisiisi kohti itsevarmempaa, terveempää oloa.

Hinta: 149€/kk (yhteensä 2 kuukautta 298€)Ilmoittautuminen ja lisätiedot: riikka@alivekeskus.fi

Ilmoittaudu6.9. mennessä – paikkoja on vain kuusi, joten ilmoittaudu mukaan kohti elämäsi parasta syksyä.

Osallistuaksesi ryhmään sinun ei tarvitse olla Aliven jäsen.

Tervetuloa onnistumaan!

Ystävällisin terveisin,Riikka Metsänen, Personal Trainer

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin