ALIVEN loppuvuoden passilla treenaat vuoden 2023 loppuun 89 eurolla

Me ALIVELLA ajattelemme, että liikunta on paras keino saada energiaa ja virtaa. Mukavan rentoa, hikisen tiukkaa tai rauhallista & palauttavaa; kaikkea sitä löytyy ryhmäliikunnasta ja kuntosalilta. Jos tuntuu, että nyt olisi hyvä aika lähteä liikkeelle jälleen, niin katso loppuvuoden passikampanja ja toimi 12.11. mennessä! HUOM! LOPPUVUODEN PASSIA MYYDÄÄN VAIN 16.10. – 12.11. VÄLISENÄ AIKANA VERKKOKAUPASSA JA KESKUKSELLA!
ALIVEN loppuvuoden passilla treenaat rajattomasti ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla joulukuun loppuun hintaan 89 €

Osta ALIVEN loppuvuoden passi verkkokaupasta (klikkaa) valitsemalla loppuvuoden passikampanja ja nouda asiakastunnisteesi keskuksen asiakaspalvelusta. Jos sinulla on jo kulkukortti, niin voit tehdä oston suoraan verkkokaupassa.

Kampanja on voimassa 16.10. – 12.11. Vain yksi (1) ALIVE passi per asiakas.

Tarjous  on voimassa UUSILLE  ja palaaville asiakkaille, joilla ei ole ollut asiakkuutta meille viimeisen 6kk aikana.

Loppuvuoden passi sisältää kuntosalin rajattoman käytön klo 4.30 – 23 joka päivä JA kaikki RYHMÄLIIKUNTATUNNIT.

LISÄKSI saat halutessasi yhden 45min tapaamisen valmentajan kanssa, jotta kuntosali tulee tutuksi.Loppuvuoden passi sisältää ostoehdon!

Asiakkuus jatkuu 1.1.2024 alkaen valitsemallasi sopimustyypillä vähintään 1 kk:n ajan. Voit jatkaa jäsenyydellä, 10 kerran kortilla tai kuukausikortilla. Minimissään maksat loppuvuoden passi 89€ + 59€ 1kk kuntosalitreeneistä.

Esimerkki 1: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä joulukuun loppuun 89€ + 10 kerran kortti salille 85€ 

Esimerkki 2: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä joulukuun loppuun 89€ + min.12kk jäsenyys ajankohtaisella tarjouksella: liity ilman liittymismaksua!

Esimerkki 3: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä joulukuun loppuun 89€ + kertamaksujäsenyys kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 669€.

Voit tehdä päätöksen jatkokortin tyypistä 31.12.23 mennessä asioimalla vastaanotossa tai laittamalla viestiä: info@alivekeskus.fi

Voit ostaa jatkokortin jo passin oston yhteydessä, jos tiedät, miten haluat jatkaa.

Passin lunastus 89€ oikeuttaa vähintään 59€ laskutukseen (1kk kuntosalikortti).

Lunasta huipputarjous ja lisää liikkumalla hyvää oloa arkeen! Verkkokauppaan pääset tästä: Alive Kuntokeskus (enkora.fi)

Verkkokaupassa käy E-passi ja smartum. Keskuksella voit maksaa myös muilla liikuntaeduilla. Voit noutaa syyspassin keskukselta ma-to klo 16-19 ja pe klo 9.30 – 13.

Toivottavasti näemme pian ALIVELLA 🙂

Vastaamme mielellämme mieleesi herääviin kysymyksiin! 🙂 Kysy rohkeasti, tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Tule lunastamaan passi vastaanoton auki ollessa keskukselta tai asioi verkkokaupassa. Laita viestiä tarvittaessa: info@alivekeskus.fi

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin